huussen minerals def oranje breed banner

Wie zijn wij?Rob en Jeannette Huussen. Samen 'runnen' we Huussen Minerals. Rob is al van jongs af aan een fervent verzamelaar van mineralen. Doordat de mineralenverzameling te groot werd is hij op mineralenbeurzen een deel van zijn verzameling gaan verkopen. Om het aanbod wat te verbreden kocht hij al snel één en ander bij. Zijn eigen vondsten uit verschillende landen verkoopt hij ook, gedeeltelijk. De mooiste stukken krijgen nog altijd een plaatsje in zijn eigen vitrine. Intussen is Rob fulltime met Huussen Minerals bezig.

In je eentje een stand op een beurs bemannen is lastig. We staan daarom op bijna alle beurzen in binnen- en buitenland samen. Jeannette is geen verzamelaar, maar geniet wel van mineralen.  We vinden het verkopen op beurzen gezellig, ontmoeten veel mensen en zien het ook als een kort uitstapje waar we veel plezier aan beleven.

 
Het is ons streven om voor ieder wat wils aan te bieden en enkel kwaliteitsstenen te verkopen. We doen ons uiterste best om de aller-scherpste prijzen te bieden.

Op deze website en op onze Facebookpagina staat een aanbod dat u online kunt bestellen. Bestellingen heeft u binnen een paar dagen thuis. Kijk hier om te zien op welke beurzen we aanwezig zijn.

Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op: info@huussenminerals.com


 
    
Winkelwagen 
 

Selecteer taal

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop